04/09/07

lectura de protest la tvr

suspendam totul si mergem la televiziune!!!

""La 7 seara, la poarta din Pangratti a TVR. 10 minute (sau cit o fi) de lectura de protest (irene a numit asta lectura de protest, mi se pare ca suna foarte bine). Nu miting, nu flashmob - citit pur si simplu. Venim fiecare cu o carte si citim acolo, pe strada. De ce? Fiindca nu sintem de acord cu scoaterea din grila a emisiunilor culturale, mai ales a emisiunii “Lumea citeste”. Pe mine ma priveste personal, in calitatea mea de cititoare. Sper ca si pe voi. Sper ca vedeti si voi in TVR o institutie platita din banii nostri, ai tuturor, care are obligatia, pur si simplu obligatia, sa fie decenta. Sa reflecte pur si simplu realitatea. Or, in realitate, Lumea citeste! Asta se vede si pe bloguri"".

o sa vin si eu cu o carte (volumul meu, daca-l mai gasesc), sa faceti la fel! motivele le gasiti, in detaliu, aiciG. Pruteanu & D. Bucurenci & others, amical :)


in primele 10 minute

3 commenti:

Irene- emancipated since 18xx ha detto...

din pacate nu eu am venit cu denumirea "lectura de protest" :) l-am gasit la lucia t., la terorism de cititoare, care si ea il preluase de la nu mai stia cine :)

oedip ha detto...

io n-am facut la fel, ca nu's din bucale... dar am consemnat evenimetul si pareri pe blog la mine :P

dani_el ha detto...

si eu am gasit tot la lucia t, evident ca si ea preluase de la nu mai stie cine :)

oedip, 10x! de aceea am postat foto :)

 
Locations of visitors to this page